1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu Lite-on DG-16D-S2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArczeX, Marzec 1, 2013.

  1. ArczeX

    ArczeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Padł mi napęd w konsoli nic nie reaguje nic nie działa i coś śmierdzi z niego... ;/
    konsolka działa Falcon

    Dodam ze nie mam klucza napędu poradzcie co można zrobić w takiej sytuacji czytałem że podmiana napędu nic nie da trzeba wgrać klucz można jakoś inaczej go wyciągnąć ? dasch najnowszy 162.03

    proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Trzeba spróbowac wyciagnac z niego klucz jak sie nie da nic narazie nie zrobisz,orzy tym dashu przez rgh nie wyciagnie
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Wymiana napędu Lite-on DG-16D-S2

    Jak z twojego napędu nie da się wyciągnać dvd key to konsole można narazie schować do szafy.. Rgh też nie zrobisz bo dash za wysoki

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. ArczeX

    ArczeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nic nie dziala nawet wysuwanie napędu ;/ i w biosie komputera tez naped niewidoczny ;/

    jedynie chyba orbinały z live mozna pobierać ?

    i jeszcze takie pytanie która kość odpowiada za klucz moze jak bym kupił działający i podmienił scalaka by pomogło ?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To ten układ zalany klejem. Jeżeli jest sprawny to podmiana zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum