1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu - możliwa?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Lordani66, Październik 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cześć. Jako że jestem nieszczesliwym posiadaczem Xboxa z 2006 roku i napędem HITACHI (Brak przeróbki na te napędy!!!) to chciałem się dowiedzieć, czy możliwa by była wymiana napędu w konsoli? Jeśli tak, to jaki mogę mu "dac"? Myślałem nad sammym ale sami powiedzcie, czy mogę zmienić na dowolny napęd?

    W ogole czy taka wymiana jest możliwa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Samsung(ms25) bo LT 2.01 na niego jest i nie musisz miec nowej nagrywarki w kompie do gier XGD3. Musisz miec klucz tego napedu Hitachi
     
  4. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O to spoko! CZyli robie tak, jak przy normalnej przeróbce, tak?

    Wyciagam klucz z mojego Hitachi, podlaczam Sammiego, od razu wgrywam przeróbke 2.01 z kluczem z Hitachi i tak będzie grało?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak i do tego robisz spoofa na hitachi. Tylko jak wyjdzie aktualizacja to wrzucasz org. Naped.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  6. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    SPOOFA? Co to takiego ;). I dlaczego musze wrzucac oryg. napęd?
     
  7. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie kupuj samsunga bo ci gry XGD3 wogóle nie będą chodzić (będzie wyskakiwał komunikat, żeby przeczyścić płytkę), najlepiej kup liteona albo benq.
     
  8. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może ktoś potwierdzić przedmówce??
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kup benq bo tani i dobry.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  10. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Lordani66 jak coś to ja mam do sprzedania napęd Samsunga MS28 i BENQ :)
     
  11. Lordani66

    Lordani66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Temat wyczerpany więc zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum