1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napedu, nie czyta plyt.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez matryks, Grudzień 23, 2013.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam napęd benq, ktory nie dziala, poprostu nie widzi plyt.Naszla mnie mysl ze po co laser wymieniac skoro moge kupic naped nowy z lt 3,0, przynajmniej sam go wymienie, tylko ze jest on marki hitachi, i tu jest moje pytanie, czy on podejedzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Po pierwsze jeśli nawet kupisz z LT3.0 to na wiele ci się to nie zda bo napęd nie będzie miał twojego DVD KEYa także tak czy siak bez wyciągnięcia FV z twojego napędu i wgrania go do kupionego się nie obejdzie...
    Jeśli nie potrafisz wyciągnąć i wgrać FV do napędu i chcesz to zrobić sam to lepszym rozwiązaniem będzie kupno samego lasera (od LITEONa D2S bo takowy pasuje do BENQ) i wtedy sam sobie możesz go wymienić (wymiana samego lasera jest prosta).
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz mieć taki jak fabryczny innaczej nici z grania w gry xgd3. I z starego musisz DVD Key wyciągnąć wgrać do nowego.
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z wymianami laserów w benq też różnie bywa...
     
  6. sztagi

    sztagi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie mam xbox 360 arcade plyta falcon zespsul mi sie naped litheon i putanie czy inne napedy z innych firm beda pasowac do mojej konsoli dodam ze mam keya z litheona wyciagniegtego i rozgladam sie za innym napedem tylko nie wiem jalie beda pasowac.Z gory dziekuje za pomoc

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup taki jaki był czyli lite-on 16d2s.
     
  8. sztagi

    sztagi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A inny nie podejdzie

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z tego co wiem to jeżeli wymienisz na inny napęd niż był fabrycznie zamontowany to nie odpalisz gier XGD3.
     
  10. sztagi

    sztagi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to naj chyba liteona poszukam skoro tak mowisz dzieki brachu.pozdrawiam

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum