1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu pilne!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AtamanPlay, Kwiecień 14, 2014.

  1. AtamanPlay

    AtamanPlay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żywiec
    Witam,
    Mam otóż taki problem. Chcę wymienić napęd w moim xboxie 360 i czy jeśli zrobię tak jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=-AhviamsLfU mój napęd będzie działał i konsola pozostanie nie przerobiona tzn czy nie będę musiał się obawiać bana?

    Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AtamanPlay

    AtamanPlay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żywiec
  4. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Żeby wymienić napęd musisz wyciągnąć klucz ze starego napędu i wgrać go do nowego. A tak w ogóle... nie odnawiaj tematu, to nie giełda...

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. AtamanPlay

    AtamanPlay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żywiec
    Czyli jeżeli zrobię tylko tak jak na tym filmiku to mój napęd nie będzie działał ?? Muszę wyciągać ten klucz??
     
  6. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Narazie nie mam jak włączyć tego. Ale jeśli tego klucza nie wyciągniesz nie zadziała.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli przelozysz elektronikę to będzie to działać. Rozumie ze Twój napęd nie czyta płyt, wiec może lepiej wymienić sam laser?

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  8. AtamanPlay

    AtamanPlay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żywiec
    Nie czyta płyt ale także mam problemy z otworzeniem napędu raz się otwiera raz nie, dlatego postanowiłem że wymienię cały napęd. Chciałem się upewnić czy przełożenie tej płytki drukowanej do nowego napędu wystarczy i czy napęd będzie sprawny.
     
  9. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewności nigdy nie ma, jak nie zadziała z pcb zamień laser.
     
Wczytywanie...

Poleć forum