1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu Samsung na innej firmy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ARCZi2005, Styczeń 10, 2013.

  1. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam napęd w konsoli Samsung przerobiony na Lt 2.0 Czy jak kupie np. na alledrogo napęd Benq już przerobiony na LT 3.0 to będzie działać jak go włożę do konsoli ??

    Alert Tytuł wątku musi opisywać problem!! #ESLORD

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie xgd3 nie ruszy jak zrobisz spoorf ,masz lt 2.01 to po co ci inny naped?
     
    1 osoba to lubi.
  4. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To gry na LT 3.0 będą chodzić ?? Dopiero kupiłem xa i dopiero się wtajemniczam.Ale też podobno w niej jest uszkodzony napęd raz czyta raz nie,kupiłem tak żeby się nie nudzić xa od braciaka za 50zł :).Zobaczę czy napewno jest uszkodzony a jak jest to jaki ja mam kupić napęd żeby go przerobić i jak?? A jak jest dobry to wystarczy nagrywać gry tak żeby działały pod LT 2.0 ??
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Napęd

    Nie masz 3.0 tylko max 2.01 ,Poczytaj sobie jak to jeść i jak się płyty nagrywa.
    Jeżeli napęd uszkodzony to opisz co się dzieje,jaki komunikat na tv.


    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  6. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To że nie mam Lt 3.0 to ja wiem tylko chodziło mi czy jak kupie napęd np. Benq przerobionego juz na LT 3.0 i wsadzę go do xa to czy bedzie to działać ale juz wiem że nie.W tygodniu go złoże i napisze co sie z nim dzieje ale z tego co mi braciak mówił to nie chętnie wczytywał płyty i długo ale sprawdzę.Czy jak zaktualizuje dashbord do najnowszej wersji to coś sie stanie z przeróbką napędu ???
     
  7. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napęd nie czyta pyt mieli mieli i nic
     
Wczytywanie...

Poleć forum