1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WYmiana napędu w konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pastorek23, Marzec 31, 2011.

  1. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. mam dwie konsole jedna bez HDMI tyle że na niej dużo więcej gier działa ( odczytuje płyt) a na drugiej z HDMI raz czyta płyty raz nie. Czy mogę sobie przełożyć napęd z jednej do drugiej czy coś więcej będę musiał zrobić. Obydwie konsole są przerobione
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to zrobić ? jeden klucz mam był naklejony na konsole ale z tej drugiej jak to zrobić ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    trzeba podłączyc oba napędy do kompa....poszukaj a jak sam nie dasz rady to daj komuś bo to troche delikatna sprawa
     
  6. Frycekz

    Frycekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Może to ci pomoże : mam napęd hitachi i chciałem go przerobić na lt+ ,ale wtedy nie był jeszcze dostępny na ten napęd więc stwierdziłem,że wymienię napęd na nowszy. W serwisie powiedzieli mi,że wymiana napędu nic nie da bo płyta główna nie będzie mogła odczytać napędu. (czy jakoś tak).
     
  7. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i zalezne tez jest to chyba tez od napedow nie da sie wymienic liteona na samsunga z tego co wiem..
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak jak mówisz

    napedy ktore obslugują ap tylko na takie co obsługują........(liteon, benq, hitachi 78/79)
    trzeba zgrać klucz z jednego do drugiego i wszystko śmiga
     
  9. Matess1999

    Matess1999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Leszno
    Albo można kupic nowy napęd
    (np. z allegro)
     
Wczytywanie...

Poleć forum