1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu w Xbox 360 Elite

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krzysiekao14, Sierpień 27, 2012.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Witam niedawno zakupiłem Xbox 360 Elite samą konsolkę, która prawdopodobnie miała wymieniany dysk, bo jest w niej Hitachi, a powinien być inny. Zaniosłem koledze konsolkę, udało mu się wyciągnąć DVD Key z płyty głównej, no i powiedział mi, że aby konsola działała, to jest wgranie LT 3.0 lub aktualizacja dasha potrzebuje napędu Liteon 74850, czy to prawda ?. Nie wiem, jaki poprzednio napęd siedział w konsoli, mogę dodać, że data produkcji to : 2007-10-13. Czy kolega ma rację, co do napędu, czy niekoniecznie ?. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ma rację, napęd powinien być taki jaki był oryginalnie.
     
  4. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Tak, ale ja nie wiem, nawet jaki był w oryginale.

    Ale z tego co mówił mi inny użytkownik z forum po przez GG, to że do tej mobo napęd Benq.
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    W oryginale miałeś benq. Kup na allegro i wgraj klucz z lt 3.0

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    OK, rozumiem, wielkie dzięki :).

    Dowiedziałem się od kolegi, że to był spoof do liteoa, więc raczej liteona musze kupic ?.
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Mozesz liteona albo benq. Oba będą działać.
     
    1 osoba to lubi.
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Na 100%, bo mi mówił, żę koniecznie muszę kupic LiteOna.

    Przy Benq przejdzie mi aktualizacja dasha ?.
     
  9. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jak chcesz, ją mówię że i benq i liteon ci będzie działać.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Oby dwa napędy działać będą więc kup tańszy

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  11. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ale mój kolega, mówił mi, że był robiony spoof, więc na bank był tam liteon i radzi kupić mi Liteona, a jak się okaże, że np. przy aktualce dasha stanie czy coś ?.
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    To kup litka jeżeli tam faktycznie litek zamontowany był i spokojny będziesz :-D

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    No tak zrobię, tak to mniej kasy wywale.

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. studencikuwm

    studencikuwm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem konsole własnie z data 2007-10-12 zrobilem aktualizacje i zatrzymała sie w połowie , po otwarciu patrzę a to samsung siedzi , a chyba w tych rocznikach nie siedział , podpowiedzcie jak rozwiazac ten problem ? jak sczytac klucz zeby wgrac do nowego napedu
     
Wczytywanie...

Poleć forum