1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu w Xbox 360 POMOCY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez turek2012, Styczeń 8, 2011.

  1. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.
    Kupiłem konsole 99% sprawna na allegro, ma tylko uszkodzony napęd który trzeba wymienić tylko nie wiem jaki kupić. Proszę Was o pomoc!!!
    Tu podaje link do tej mojej konsoli X-BOX 360 99% SPRAWNY - ZA GROSZE (1393500774) - Aukcje internetowe Allegro

    CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI PILNE!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na taki sam jaki był oryginalnie.
     
  4. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na taki sam jaki był oryginalnie. Pisze dokładnie.
    Po dacie sądzę , że jest w Twoim X napęd BenQ , lub LitOn , a nie Samsung.
    Kupując i tak napęd z tej aukcji to i tak nieważne , że jest przerobiony. Bo i tak musiał byś go dać komuś (lub sam jak masz pojęcie) , by wgrał do niego twój klucz z tego zepsutego napędu. A i jeszcze jedno , możesz kupić ten napęd , ale nie będziesz mógł na nim grać w najnowsze gierki z zabezpieczeniem AP2.5. No w sumie to samsung , to nie sprawdza AP2.5 , ale gierka zobaczy , że napęd był spoofowany. Niech mądrzejszy się wypowie , bo różnie piszą o tym sprawdzaniu AP2.5 przez Samsungi i Hitachi.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz kupic naped Liteona.
     
  7. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogę dostać instrukcje jak wprowadzić ten kod?? :D
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TigraTeam jesteś pewien??
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jezeli w tej konsoli naped nie byl przerabiany to stosujesz sie do poradnika jezeli byl i ma ixtreme do 1.61 bedzie prosciej:)
     
  11. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    100% LiteOn

    EDIT.
    sry offtop

    TigraTeam , witam sąsiada ;-))))
     
  12. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. A wiesz gdzie by mi to zrobili w dobrej cenie ?? Bo ja sam się za to nie biore:D
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  14. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jesus Christ Superstar..... Na aledrogo jest tego milion , a zawsze możesz popytać w swojej okolicy.
     
  15. turek2012

    turek2012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiecie gdzie tanio i dobrze zrobią mi ten naped??
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na allegro napewno nie bedzie tanio moze ktos z forum pomoze:)
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zależy co rozumiesz przez pojęcie tanio............
    daj znać na gadu albo pw to może pomogę....
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i mozesz wlozyc zarowno liteona jak i benq ;)
     
  19. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Liteon v1 miałem taki sam.
     
  20. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    moge ci sprzedać napęd i zasilacz albo jak chcesz całego ixa na części.
     
  21. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    w jakim sensie masz uszkodzony napęd ?

    dvdkey w ogóle masz ? :D bo bez niego nawet napęd z kosmosu Ci nie pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum