1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu w Xbox 360- szczeguły

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotrzieln1, Czerwiec 4, 2013.

  1. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam
    W moim xbox-e zepsół się napęd więc wymieniłem go na nowy taki sam . Teraz gdy chce zagrać w grę konsola zamiast gry wykrywa DVD. Jestem totalnie zielony w tych sprawach więc bardzo proszę o szczegółową pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wgrałeś klucz z oryginalnego napędu ?
     
  4. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    a można powiedzieć jaki klucz i gdzie mam go wgrać , nie znam się na tym
     
  5. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    jakby ktoś mógłby mi podać szczegółową instrukcję co mam robić :D
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Musisz wyciągnąć klucz z napędu który był oryginalnie w konsoli i wgrać do tego nowego. Inaczej żadne gry nie będą działały.
    Na forum w dziale LT / Artykuły masz tutoriale pod każdy napęd.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Daj sobie spokój. ..

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    dzięki za pomoc, chyba wiem już o co chodzi . Jak nie będę mógł sobie poradzić to się odezwę :D
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co sie dokladnie w starym napedzie popsulo? Mechanika, laser, elektronika?
    Nie wiem czy ta metoda okaze Ci sie pomocna, ale jakies 4 lata temu w facie zwalil mi sie naped, nie wiem co dokladnie, wyciaglem elektronike i zalozylem do innego napedu z X'a i dzialal.
    DVD KEY'a masz w elektronice.
    Niech mnie ktos poprawi jak zle gadam :)

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  10. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    gdy kupiłem konsolę dostałem płytkę z kodem, sądzę że o to chodzi, ale jak ją wkładam to pisze tylko dysk z różnymi materiałami i wcale jej nie chce odtwarzać. Proszę pokierujcie mnie
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    OMG, tego sie nie odpala na konsoli, masz na plycie dvd key'a od osoby robiacej flasha, na komputerze musisz wgrac ten klucz do tego napedu, popatrz na poradniki na forum.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  12. piotrzieln1

    piotrzieln1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
  13. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Daj to komuś do roboty,jakoś nie widzę żebyś sam to zrobił ale może się mylę.
    Taki zabieg grosze kosztuje.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    jak masz jakieś pojęcie o elektronice, informatyce to zapraszam na PW. Chętnie pomogę. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum