1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana Napedu w Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kojot88pl, Marzec 9, 2010.

  1. kojot88pl

    kojot88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam dwa napędy do Xboxa 360, oba po flashu. Liteona mam wsadzone go do konsoli a samsung sobie lezy:)
    Pytanie brzmi nastepująco: Czy wystarczy ze zamienie naped na ten drugi(Samsung) i bedzie wszystko chodzic? Nie potrzebuje nic zmieniac w konsoli czy cos?Samsung był wczesniej w konsoli przed liteonem i wszystko chodzilo.
    Dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli ten naped byl wczesniej w konsoli i nikt w nim nic nie grzeba l t bedzie dzialac od razu. Tylko przypomnij sobie czy byl przerobiony, jak tak to czym zeby wiedziec jakich gier uzywac.
     
  4. kojot88pl

    kojot88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    był na flashu 1.5, konsole mam zbanowana wiec chyba nie ma sie czym martwic w kwesti gierek:).
    Dziekuje za pomoc.
    Do Zamkniecia.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    chodzi o to ze jak masz 1.5 bedziesz musial gry patchowac albo wgrac nowszy ixtreme.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zalezy jaki masz iX w tym drugim napedzie, od firmawe zalezą wave'y gier.
     
  7. kojot88pl

    kojot88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, tak.
    Wszystko wiem.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum