1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana Napędu - X360 Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maly1920, Grudzień 5, 2010.

  1. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Mam pytanie czy jeżeli kupie Xbox'a Slim 4GB i dokupię dysk 250gb taki NOWY DYSK TWARDY 250GB DO XBOXA 360 XBOX 250 SLIM (1350449463) - Aukcje internetowe Allegro to wystarczy że go włoże w miejsce starego czy coś będę musiał jeszcze robić ? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    wystarczy go włożyć

    nie w miejsce starego, ponieważ starego nie ma :)

    4GB to pamięć flash i jest osobne miejsce na dysk, więc będziesz miał 4+250GB
     
  4. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
  5. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytanko: koles daje do tego dysku kabelek? czy nie trzeba go mieć?
     
  6. Muntrill

    Muntrill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jezeli chcesz ten dysk podlaczyc jako zewnetrzny to potrzeba kabelka , jezeli jednak wlozyc do x'a to nie wkladasz go w miejsce na dysk do oporu..tak by weszlo w gniazdo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum