1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tharwyn, Styczeń 3, 2012.

  1. Tharwyn

    Tharwyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów.
    Mam bardzo duży problem z moim xboxem, zepsuł mi się napęd benq vad6039 i kupiłem nowy na allegro mianowicie
    Hitachi gdr 3120L i mam problem. Czytałem co nieco o spoofowaniu napędów jednak używacie tu dużo nieznanych mi określeń
    (hitachi 59 itp.) Prosiłbym bardzo o pomoc w tym spoofowaniu co powinienem zrobić. Chcę przy okazji przerobić nowy napęd a przeróbkę
    chciałbym taką że nie będe potrzebować żadnych stealth patchy i innych rzeczy, chciałbym ściągnąć grę, nagrać i odrazu grać.
    Pomożecie mi forumowicze? Z góry dziękuje za każdą pomocną odpowiedź!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Pierwszy błąd to że kupiłeś hitachi a nie benq i aktualizacja ci nie przejdzie. Drugi to spoof - nie odpalisz na nim gier xdg3. 3 sprawa to: czy benq jest widoczny pod kompem?
     
  4. Tharwyn

    Tharwyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, widać go pod kompem, z tym akurat nie ma problemu. A z grami xdg3 to w sumie trudno...
    Najbardziej zależy mi żeby postawić konsolkę na nogi
     
  5. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No to dajesz go pod kompa, benq unlock, read, zapisujesz klucz, odłączasz napęd benq i podłączasz hitachi. I wgrywasz lt 2.0 dla hitachi ZE SWOIM KLUCZEM.
     
  6. Tharwyn

    Tharwyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh, dałoby się to jakoś przetłumaczyć na chłopski rozum, nigdy jeszcze nie przerabiałem klocka i to co napisałeś jest dla mnie czarną magią o_O, chyba że w necie jest jakiś tutorial krok po kroku? I jakich programów do tego użyć.
     
  7. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Poszukaj w dziale firmware napędów bo mnie **** strzela jak mam każdemu tłumaczyć.
     
  8. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Człowieku jak ty szukać nie umiesz to powodzenia że sam se przerobisz xbox'a. Oddaj to fachowcowi.
    Na początek wyciągnij klucz z benq.
    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum