1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aslos, Styczeń 13, 2013.

  1. Aslos

    Aslos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z napędem, zauważyłem od pewnego czasu że płyty w napędzie dziwnie skrzypią ostatnio 3 płyty przestały być odczytywane i jak się okazało są na nich rysy, dodatkowo napęd nie otworzy się bez płyty w środku można próbować dziesiątki razy i może się wtedy uda, dlatego w napędzie cały czas jest płyta nawet jak wyłączam. I teraz pytanie czy muszę wymieniać napęd czy może da się go jakoś naprawić, a jeśli musze to czy ktoś mógłby mi polecić jakiś serwis w łodzi albo może na allegro (chociaż wolałbym zawieźć osobiście)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Wymiana napędu

    Laser do wymiany i do wyczyszczenia gumką od tacki. Nie ma sensu kupować nowego.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Aslos

    Aslos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie to mniej więcej koszty
     
  5. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    jak kupisz fabrycznie nowy to musisz usunac Zabezpieczenie do transportu ,zworka antystatyczna, którą należy rozlutować przed zamontowaniem w konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum