1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FlisoPl, Kwiecień 22, 2013.

  1. FlisoPl

    FlisoPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem trochę w tym temacie zielony więc proszę o pomoc.
    Chciałbym wymienić napęd, ponieważ przestał czytać gry. Posiadam Xbox 360 elite z 2009-10-04, wiem że mam w nim Lite on'a z przeróbką, ale nie wiem jaką bo kupiłem konsole już przerobioną. Więc jeżeli kupię ten napęd Napęd XBOX 360 LiteON + wymiana + LT+ FLASH (3182303726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , czy Xbox znów zacznie czytać gry po wymianie, czy trzeba będzie wgrywać jakieś klucze ? Jeżeli tak to dajcie jakiś tutorial z wymianą napędu :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak liteon to kupujesz liteona jesli chodzi o fat dowolna wersje byle do fat. Trzeba wgrac ofw lub lt 3 plus dvd key. Dvd key musisz se wyciagnac z obecnego napedu.
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Będzie trzeba zgrać klucz i na twoim miejscu jeśli mechanika napędu jest sprawna to wymienił bym tylko laser ok 50 zł w serwise (najlepiej bo odrazu Ci skalibrują laser ty tego nie zrobisz bez sprzętu i będziesz się męczył lepiej dać te 50 zł i mieć z głowy , a przy wymianie całego napędu (cena napędu + dvd key to Cię wyniesie ok 160 zł )sam wybierz co wolisz
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sam laser wystarczy że wymienisz
     
  6. FlisoPl

    FlisoPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgranie key'a to inaczej flashowanie. Będziesz musiał.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bez probe v3 i tal klucza nie wyciagnie chyba ,ze go ma. Podesle im oni zrobia flash i tylko wymienic.
     
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wysyłasz do nich konsole i oni Ci wszystko zrobia , tylko wiedz że to są używki mają tylko optykę wymieniona także nie wiadomo ile pochodzi mechanika . A to że stary napęd Ci zgrzyta to właśnie wina lasera, tak więc jak Ci się otwiera bez problemu to wymieniaj tylko laser
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak sie nie zna boi to serwis bo po co ma cos popsuc. Bo by to sam zrobil dawno.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zawsze można płytkę z elektroniką przełożyć i po zabawie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. FlisoPl

    FlisoPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno, odpalając demo np. Forza Horizon lub Minecraft trial, wyskakuje błąd. Słyszałem, że trzeba zaktualizować dasha, więc na którą wersję zaktualizować aby działała przeróbka LT+ v3.0 po wymianie napędu ?
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Do najnowszej 16xxxxx
     
  15. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przeróbka lt3 działa na każdym dashu , tak więc wgraj najnowszy 16203
     
Wczytywanie...

Poleć forum