1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymon Łapeta, Czerwiec 10, 2013.

  1. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Witam serdecznie. Otóż, mam kolejne pytanie dotyczące mojej konsoli xbox 360. Parę dni temu zakupiłem używaną konsole Premium na allegro. Konsola nie jest zbanowana oraz "prawdopodobnie" nie flashowana. Pytanie moje brzmi - czy jeżeli zostałby wymieniony napęd na nowy, bo mam problemy z aktualnym czy mogę się liczyć z tym, że zostanie konsola zbanowana? Bardzo zależy mi na grze online i nie chce, aby coś takiego mogło mieć miejsce. Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie czyta płyt to laser. Napęd możesz zmieniac do woli byle takiej samej marki. Oczywiwcie trzeba skopiowac klucz ze starego napędu.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Bardzo ciężko idzie mu przeczytanie gry, czasami odpali, czasami nie, natomiast filmy odczytuje bez problemu. Dziękuje za odpowiedź. :)

    EDIT: Jeszcze takie pytanie, jak mogę sprawdzić klucz obecnego napędu oraz wgrać ten stary do nowego?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Podłączając naped do komputera tutki masz na forum.W Twoim przypadku najtańsze rozwiązanie to wymiana lasera wtedy klucz jest niepotrzebny.
     
  6. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Czyli załóżmy, że wymiana lasera nie pomogła - napęd zostanie wymieniony. Klucz niestety nie będzie wpisany, konsola zostanie zbanowana?
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak nie przypiszesz klucza do nowego napędu to nie zadziała Ci żadna gra.
     
  8. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Rozumiem, dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum