1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana Napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matrixxp7, Maj 20, 2010.

  1. matrixxp7

    matrixxp7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie prawdopodobnie muszę wymienic naped ponieważ go uszkodziłem:D raczej nieodwracalnie przez pośpiech (podpiałem zasilanie na odwrót podczas przerabiania - nie wiem jakim cudem - bez komentarza) wiec chce wiedzieć czy:

    1.wystarczy kupic naped i podłaczyc i smiga
    2. czy trzeba jakies klucze ze starego napedu wydobyc a jesli tak to co gdyby sie nie dało.
    3.jakies ogolne rady ( nie liczac nie rob tego wiecej) :D:D

    licze na wyrozumiałość i pomocne odpowiedzi:D

    mój naped to lite on konsola jest z 2009-02-28

    dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli nie masz klucza dvd to nic nie zrobisz.

    @yondaime332 aj wyprzedziłes mnie:)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli masz dash nie wyzszy jak 7371 mozna klucz odczytac z plyty. Moze da sie postawic ten naped, trzeba zobaczyc co sie popalilo.
     
  6. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Miałem identyczną sytuację za pierwszym razem jak flashowałem konsolę :D Dexter świadkiem bo próbował ją naprawić.. niestety u mnie poszedł southbridge czy jakoś tak... musiałem wymienić płytę główną bo nic się już nie dało zrobić.. ale nie stresuje Cię :)
     
  7. Pdziel19

    Pdziel19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czasem przepala się tylko bezpiecznik i wystarczy zlutować oba punkty i napęd wraca do życia. Opisy masz w internecie.
     
  8. matrixxp7

    matrixxp7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam naidzeje ze to bezpiecznik bo wlasnie scieżka sie jedna odpaliła:D dzieki za wszystkie odpowiedzi:D
     
  9. matrixxp7

    matrixxp7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie znajde ten dash ?



    dzieki za wszystkie odpowiedzi




    sorry ze post pod postem ale nie wiedze przycisku usun:D
     
  10. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Wersje dasha znajdziesz w informacjach o konsoli w okienku właściowości..
    Ale jeżeli masz wyższy dash to już nie powrócisz do starszego :D
     
  11. matrixxp7

    matrixxp7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm tak szukam o tych bezpiecznikach i nic nie widzę :( a nie mam aparatu w tym momencie na stanie wiec nie dam fotki ale wysuwam wnioski ze skoro ścieżka się odpaliła i na drugiej stronie płytki się też przygrzała:D i obie kończą się w tym samym miejscu to znaczy ze były połączone i to jest ten właśnie bezpiecznik:D?


    dobra zlutowane

    napęd się wysuwa ale nie widzi płyty :( wiec chyba pora na zakup nowego jeszcze zobaczę czy klucz odczytam - można to zrobić jungle flasherem?

    hm kolega doradził zeby poskładac konsole i odesłac do microsoftu:D i pewnie tak zrobie:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum