1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ignorantpl, Luty 22, 2011.

  1. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , w konsoli mam napęd samsung(firmware LT) a oryginalnie miałem lite-on i teraz zamierzam zakupić znów Lite-ona żeby gry z AP25 mi chodziły. Znalazłem Lite-ona nowego tylko że już był w jakieś konsoli wcześniej ale był nie używany , i moje pytanie czy jak dogram do zakupionego klucz swój to będzie mi wszystko działało jak powinno ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no musisz zczytac klucz ze swojej konsoli i wgrac do tego liteona co kupisz LT+ z Twoim kluczem i bedzie smigac :)
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak dograsz klucz i iXtreme LT+1.1 wszystko bedzie smigało - potwierdzam
     
  5. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha jeszcze jedno bo teraz zauwazylem ze oryginalny naped mialem Lite-on 7485 , a teraz mam do kupienia 93450 . Czy to nadal nie będzie stanowiło problemu ?
     
  6. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgraj do nowego litka Lt+ 1.1 w wersji 74850 + oczywiście klucz - wtedy będzie to ten sam napęd co miałeś oryginalnie w konsoli. (bo liteony mają to samo hardware a inne firmware tzn 74850, 83850 i 93450 to ten sam napęd z innym softem).
     
Wczytywanie...

Poleć forum