1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kurak199, Listopad 20, 2011.

  1. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam pytanie czy można wymienić napęd liteon na benq ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie, bo nie zrobisz aktualizacji

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ogólnie można wymieniać na inny napęd czy tylko z liteon na liteon ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kazdy naped to samo

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Akir nie znasz sie nie pisz. Spoof z benq na litka dziala.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum