1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez danydankiewicz, Grudzień 1, 2011.

  1. danydankiewicz

    danydankiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem na allegro xboxa, okazało sie, ze wada napedu, ale koles wysłał mi nowy napęd z wgranym kluczem. Macie jakis poradnik jak go podmienic, zeby niczego nie zepsuć? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Rozbierasz obudowe, wypinasz dwa kabelki, wsadzasz nowy naped i podlaczasz i sprawdzasz czy dziala.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na spryciarze.pl masz filmik bodajże dextera pokazujący jak rozebrać obudowę. Ja polecam z boku igła, tył spinka i zero śladu otwierania.
     
  5. danydankiewicz

    danydankiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, jakoś sobie poradziłem, ale jest coś jeszcze. Napęd który dostałem przerobiony jest (ponoć) LT 2.0 jednak gdy wrzucam NBA 2k12 (u kumpla działa), wyskakuje E66 (starsze gry, np Deus Ex chodzą normalnie). Czy to może być wina mojego starego dasha? Jeśli wgram dasha na starym napędzie a po jego wgraniu zamontuje nowy to nie wywali mi jakiegoś kolejnego błędu? Pozdrawiam
     
  6. danydankiewicz

    danydankiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli to ma jakieś znaczenie - napęd jest zmieniony z LiteONa na Samsunga.
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wina spoorfa(innego napedu niż powinien być)
     
  8. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wpisz sobie w YT jak zamontować napęd w Xbox360 i po sprawie
     
  9. danydankiewicz

    danydankiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @RaditZ napęd juz zamontowany...
    @Kakashi ale inne gry chodzą bez problemu tylko to nba i pewnie inne z tych nowszych...
     
  10. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wgrał pewnie starego softa ( lt 1.9). Daj do wgrania lt 2.0
     
  11. danydankiewicz

    danydankiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wymiana dasha nie zda się na nic..? Dzięki za odpowiedź
     
  12. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie da nic musisz wsadzic liteona inazej te gry nie pojda
     
  14. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Czyżby liteon miał wyłączność na czytanie XGD3 ?
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    uważany za najlepszy napęd do xboxa 360 przez wielu
     
  16. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Ale nie jedyny więc nie pisz że musi. Ja niestety nie mam dostępu do lteonów i też sobie radzę
     
Wczytywanie...

Poleć forum