1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jojo, Grudzień 4, 2011.

  1. jojo

    jojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem się dowiedzieć jak jest z wymianą napędów z X360. Na dzień dzisiejszy mam w konsoli Hitachi 78 i chciałem zmienić na Liteona bo niestety hitachi przeszło już do prehistorii. Czy mogę tak o sobie wymienić napęd w konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie możesz

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    owszem możesz na dowolny, jak wymienisz na liteona (bez spoof) i wgrasz lt2.0(musisz posiadać klucz z hitachi), gry xgd3 powinny śmigać ale konsola nie będzie przechodziła aktualizacji dash, wtedy za każdym razem musi być oryginalny napęd w konsoli
     
  5. jojo

    jojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Krycha dzięki za odpowiedź. A jest możliwość podmiany klucza z hitachi do liteona?
     
  6. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak. normalnie dokładasz swój klucz w jungleflasher do softu z liteona...
     
  7. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Jojo zanim postawisz krzyżyk na starym hitachi to poczytaj jeszcze na forum.
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie wiem po chcesz go wymieniać jak na niego jest lt 2.0 i wszystko działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum