1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siweek, Styczeń 9, 2012.

  1. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w swojej konsoli posiadam napęd Hitachi 79 z Lt 2.0b. Przez to mam problemy z grami xgd3. Załatwiłem sobie napęd BenQ VAD6038 na który dostepne jest Lt 3.0. Moje pytanie brzmi jak wymienić te napędy bo z tego co wyczytałem wcześniej to zwykła podmiana nie zadziała. Trzeba coś zrobić z kluczem napędu problem w tym że nie wiem o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Na innym napedzie nie odpalisz xdg3.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  4. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można wiedzieć dlaczego? W takim razie muszę czekać na LT 3.0 i zakupić nagrywarkę bo z tego co wyczytałem na stronce c4eva Hitachi nie będzie obsługiwał płyt nagranych w formie truncate.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na lt 2.0 beda dzialac xgd3 na tym benkq nagrane ihase jak i zwykla nagrywarka
     
  6. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś sprecyzować odpowiedź bo jak an razie uzyskałem 2 sprzeczne. Żeby ułatwić sprawę. Mam najnowszego dasha, napęd Hitach 79 Lt 2.0b. CoD MW 3 nagrane img burnem bez błędu zwykłą nagrywarką nie działa, co zrobiłem źle? Potrzebuje lt 3.0, ihasa ? czy nowego napędu ?
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Wgl to trzeba mieć keya ze starego napędu i wgrać do nowego
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na wymienianych napedach nie dzialaja gry ap25 i xgd3. Musisz czekac na 3.0 dla hitachi 79.
     
Wczytywanie...

Poleć forum