1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojciechmistrzu, Styczeń 24, 2012.

  1. wojciechmistrzu

    wojciechmistrzu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Krótkie pytanie dotyczące wymiany napędu - jeżeli chcę zamienić napęd bo stary jet uszkodzony to muszę znaleźć nowy napęd o tym samym modelu czy musi też zgadzać się wersja oprogramowania. A może coś jeszcze ? Dla przykładu znalazłem na llegro napęd liteon DG-16D2S wersja oprogramowania 74850C, a miałem DG-16D2S-09c wersja oprogramowania 83850C.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjq

    mjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A jaki masz teraz napęd?
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz Liteona to musisz kupić Liteona.
    Jak masz Benq to musisz kupić Benq.
    Jak masz Hitachi to musisz kupić Hitachi.
    Jak masz Samsung'a to musisz kupić Samsung'a.
     
  5. wojciechmistrzu

    wojciechmistrzu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mogę kupić nawet liteona ze slima ? Są lepsze/gorsze modele liteona ? czy do zaadaptowania nowego napędu do mojej konsoli wystarczy zapisany na kartce klucz ?
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie nie, musisz kupić LiteON'a z fata.
    Kup obojętnie jaki.

    Każdy LiteON DG-16D2S bez znaczenia czy 74850C, 83850C v1/v2, po aktualizacji dasha ( 2.0.13604.0 bodajże ) zmienia się w 02510C.
    Kup jeden z najtańszych jakie tylko znajdziesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum