1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napendu ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sla321, Kwiecień 20, 2011.

  1. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich jestem nowy w tych sprawach i mam pytanie czy jak wymienię napęd w xboxe to strace przerubke czy dalej bendzie konsola czytać kopie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, jak wymienisz napęd to konsola nie będzie czytać kopi gier. Musisz posiadać klucz ze starego napędu i wgrać go wraz z LT+ do napędu.
     
  4. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak wymienie napend to bende mug grać w multi bez obaw o bana ?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisz to poprawnie gramatycznie bo nie rozumiem
     
  6. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najnowsza przeróbka LT + 1.1 niby niweluje ryzyko dostania bana. Trzeba sprawdzać obrazy abgx360;em i pamiętaj zawsze jest ryzyko dostania bana. Po co chcesz wymienić napęd? Każdy napęd możesz przerobić oprócz jednego w x slim.
     
  7. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo chciał bym zlikwidować przeróbkę i nie wiem czy to coś da ?
     
  8. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcesz wrócić do oryginalnego firmware? Jak tak to nie musisz wymieniać napędu. Wystarczy odczytać klucz i wgrać oryginalny fw. Jakiś specjalista zrobi ci to za 50zł, ale zawsze sam możesz to zrobić :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum