1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana nepędu czy lasera?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez firestorm95, Wrzesień 24, 2011.

  1. firestorm95

    firestorm95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej. Prawdopodobnie mam zepsuty laser albo napęd. I moje pytanie brzmi:
    Czy w nowych napędach jest od razu nowy laser czy może laser to całkiem inna bajka i wymiana napędu nie ma nic wspólnego z laserem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    powiedz może co jest nie tak, spróbuje ci powiedzieć czy jest to winny laser czy napęd, a jeśli chcesz kupić nowy napęd to wiesz że klucz z starego napędu musisz wprowadzić do nowego napędu
     
  4. firestorm95

    firestorm95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem tkwi chyba w laserze, mianowicie gdy gram w gry to po 2min. obraz staję i trzeba resetować XBOXA. Na forum mówili mi, że nadchodzi 3ROD, jednak jestem pewien, że to nie 3ROD bo np. w RDR mogę wczytać save i nie wychodzić z pokoju w salonie tylko stać i gra bd działać ale gdy tylko wyjdę z pokoju i schodzę po schodach obraz zastyga i koniec gdy. Podobnie jest w innych grach. A i dodam, że wcześniej też w RDR występował ten problem tylko ze po 30min gry a nie po 1min. Jeszcze dzisiaj spróbuje nagrać RDR na Verbatima (dotąd korzystałem z omeg ;p) ale raczej bd musiał zainwestować w laser/napęd
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    może to te płyty są winne, bo omega to szmelc
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To raczej,nie laser. Podlacz pendrive zaisaluj gre jak to samo szulaj nowej konsoli


    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. firestorm95

    firestorm95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlatego wieczorem jak Verbatima kupię to nagram i jak coś to do naprawy!!
     
  8. firestorm95

    firestorm95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na mam dysk twardy, i każdą gre na nią instaluję, ale problem nie znika....
     
Wczytywanie...

Poleć forum