1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana pamięci 4GB slim

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez SZYMONZ25, Czerwiec 15, 2014.

  1. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Witam.

    jakiś czas temu padła mi pamięć flash w moim slimie (niby ją wykrywa ale nie da się jej ani sformatować ani cokolwiek z nią zrobić). Od czasu kiedy padła mi owa pamięć (tego dnia klocek zawiesił się i samoczynnie sformatował pamięć flash) za każdym razem kiedy próbuję ją sformatować konsola zawiesza się a następnie przez jakiś tydzień strasznie muli (włącza się 2-3 min i ogólnie przycina w dashboardzie). Potem znowu pada i wszystko wraca do normy (start 15s).

    Czy jeśli wyjąłbym pamięć z płyty głównej czy xbox działałby prawidłowo?

    Ew. znalazłem takie cudo na alledrogo http://allegro.pl/pamiec-modul-4gb-4-gb-xbox-360-slim-krakow-i4256106658.html. Nie było by problemu z działaniem ?


    Mam nadzieję, że dostatecznie to opisałem :)

    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaka data produkcji konsoli?

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Październik 2010.
     
  5. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Nie ma problemu. Będzie pasować. Masz płyte główną trinity i to co podałes tez jest od trinity. Jak bys miał corone 4gb to byś nie poradził bo tam jest to zapisane w nandzie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    A jak sprawa wygląda jakbym tylko wyjął pamięć?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  7. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  8. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Dzięki za pomoc :)

    Tapnięte z mojej Z1
     
Wczytywanie...

Poleć forum