1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana pcb 16d4s na ltu2!! Flash!! Ważne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thorest, Kwiecień 13, 2014.

  1. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Ostatnio gdy chciałem przerobić 16d4s, zrobiłem bad drilla. Po bad drillu kupiłem nową płytke pcb ltu2. Wszystko wmontowałem poprawnie. Naped byl wykrywany jako 16d2s. Wgrałem przez jf ltuv1.0 0225 z kluczem z poprzedniego pcb. Flash przeszedł pomyślnie i weryfikacja tez, lecz po włozeniu gry do konsoli (nie wazne czy z lt 3.0 czy oryginalana) pisze "Uruchom gre". Nie pojawia sie jaka to gra tylko samo "Uruchom gre". Po właczeniu "gry" naped mysli i wywala do dasha. Co zrobić??

    POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Najprawdopodobniej musisz odzyskac c-r.bin z plyty glownej poprzez rgh

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nawet Napewno ;-) bez RGH nie da się podmienić elektroniki

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  5. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy po wyciagnieciu c-r.bin bede musial miec rgh? Bo zalezy mi na grze przez xbl.
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie, wracasz do oryginału po zrobieniu rgh i wyciągnięciu kluczy
     
  7. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To zalozmy ze zgralbym nanda przez np. Coolrunnera lecz co pozniej zrobic z c-r.bin?? I czy po wyciagnieciu nanda moge poprostu wylutowac coolrunnera??
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Coolrunner to chip przez niego sie nie zgrywa. Wykonujesz cala procedurę rgh, kolejno po zdekodowaniu pamieci zajmujesz sie jungleflasherem

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum