1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana płyty głównej Falcon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez taras_rafal1, Sierpień 4, 2012.

  1. taras_rafal1

    taras_rafal1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam 1 pytanie. Otóż dziś kupiłem płytę główną, ponieważ starą uszkodziłem. Płyta przyjdzie razem z kluczem napędu i nand (na cd). A moje pytanie jest takie: Czy przy wymianie płyty głównej, wystarczy wgrać flash napędu z tej cd, z która przyjdzie z paczka? A gdy flash jest z innego napędu np: Liteon (u mnie benq), trzeba go przerabiać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie flash tylko klucz napędu. Musi się on zgadzać z tym co jest w nowej płycie głównej.
     
  4. taras_rafal1

    taras_rafal1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A spoof, czy dziala na 14719?? Konsola nie będzie używana na live.
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    zamiana liteona na benq i odwrotnie działa
     
  6. taras_rafal1

    taras_rafal1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy zmienić klucz? Czy kupić nowy napęd?
     
  7. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Musisz wgrać klucz napędu, który był na płycie do napędu.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Dostaniesz CD do zakupionej płyty głównej i z tym kluczem z CD musisz wgrać fw do napędu.


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    No co ty? Poważnie ? że nie wpadłem wcześniej na to

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. taras_rafal1

    taras_rafal1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za radę, konsola i napęd działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum