1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana płyty głównej

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez shifty102, Listopad 9, 2009.

  1. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Czy przy wymianie płyty głównej trzeba znów przerabiać konsole?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie jesli nie wymieniasz razem z napedem
     
  4. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    z reguly sie tak nie da, bo nowa plyta glowna moze byc nie wspoldzialajaca wiec moga ci wymienic caly srodek konsoli
     
  5. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A po co przerabiać żeby znowu bana dostać?chyba ze grać offline
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Napęd jest przypisany do płyty głównej, więc jak wymieniasz płytę to musisz mieć również do niej odpowiedni napęd w innym przypadku nie będzie działać.
     
  7. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz wgrać na napęd FW z kluczem takim samym jaki ma płyta...
     
Wczytywanie...

Poleć forum