1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana płyty głównej

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez shifty102, Listopad 12, 2009.

  1. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Czy da rade wymienić płytę główną X'a Jasper z HDMI?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    A dlaczego nie? Jeżeli masz drugą płytę i odpowiedni sprzęt czyt śrubokręty. :) i umiejętności to bez problemu dasz radę. A i musisz jak coś to przerzucić klucz do napędu. :)
     
  4. sautors

    sautors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BP
    No jezeli masz takową to tak jeżeli chcesz z jakiegos serwisu to tylko z
    Kod:
    http://www.iksboks.eu/
    to tylko tam maja uzywane, dzialajace falcony z hdmi
     
  5. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wlasnie pisalem do tamtego sklepu lecz Jasperow nie robia :( Szukam jakiegos sklepu/serwisu ktory wymienia plyty Jasper z HDMI. Znacie cos?
     
  6. ckast

    ckast Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to weź falcon ,tez jest z hdmi ;)
     
  7. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mozna tak? z jaspera na falcon? :D
     
  8. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Można
     
  9. 1grzecho

    1grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też mam zbanowanego jaspera... czym właściwie różni się jasper od falcona? jaki jest koszt wymiany płyty głównej?
     
  10. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice

    Procesem technologicznym
    Mniejszy = mniej ciepła

    do 300zł chyba
     
  11. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A jak myslicie jezeli zdecydowal bym sie na zmiana tej plyty to co wtedy z Xtreamem ??
    I czy wtedy nie zniknie mi profil i sevy ??
     
  12. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Ix jest w napędzie :)
    A Profile masz na Karcie/dysku :p
     
  13. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A no tak :p Ale jak im będę oddawał to chyba to zauważą ?? Bo raczej wole sam konsoli nie rozkręcać :p
     
  14. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    jeżeli ktoś ci wymienia płytę to tylko wymienia płytę nic po za tym :D
    Jak pomogłem PODZIĘKUJ :)
     
  15. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tu znalazlem ta wymiane
    Ale napisane jest ,ze:
    I czy to przypadkiem mi to nie wyl iX ?
     
  16. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  17. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Przyznam szczerze, ze jednoznacznie z tego nie wynika czy firmware tez jest wgrywany. Najlepiej by bylo gdybys napisal do nich mail'a z zapytaniem. Wtedy na 100% bedziesz wiedzial co dokladnie robia ;-)
     
  18. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko jest tak jak mówiliście dostałem maila od nich . Lecz jest jedyny maly problem znajdują sie w "Szczecinie" co dla mnie jest juz nie do przeskoczenia i jeżeli ktoś wie czy ktos podobne oferty ma w Warszawie to prosze o link .
     
Wczytywanie...

Poleć forum