1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana plyty glownej??

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez siwy, Marzec 1, 2009.

  1. siwy

    siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Jestem nowy w temacie x'a 360 i może moje pytanie wyda się wam głupie. Mam x'a premium ale jeszcze na starej płycie bo nawet nie mam HDMI i tutaj pojawia się mój problem ;/ Czy można wymienić płytę? A jeśli nie to czy jest jakiś sposób żebym podłączył mojego x'a do TV przez HDMI? Proszę o wyrozumiałość ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    można wymienić ale chyba nie warto wymieniać płyty głównej tylko po to żeby mieć hdmi,weź pod uwagę że z wymianą płyty wiąże się najczęściej wymiana napędu
     
  4. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Wymiana płyty głównej jest bez sensu. Zobacz a jak ta nowa Ci sie popsuje to będziesz musiał znowu bulić na nową. Dla HDMI nie warto.
     
  5. siwy

    siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dzięki to nie wymieniam ;)
     
  6. bujemuje

    bujemuje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    poza tym kabel COMPONENT to to samo co HDMI tylko w kilku kabelkach ;-)
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    bujemuje jak dla ciebie sygnał cyfrowy jest taki sam jak sygnał analogowy to gratuluje ;).
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    lepiej sprzeda swojego xboxa i kup nowego z HDMI to chyba najlepszy pomysl ;D
     
  9. bujemuje

    bujemuje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    no wiesz component przesyla w 564p (chyba) lub 720p a hdmi 720 lub 1024p wiec nie ma zbytniej roznicy jeszcze jak telewizor 32 " to wiesz ; ) zreszta wiele gier na x'a jest w 720p a nie w 1024 wiec ; )

    tak na boku cos do poczytania
    http://forum.idg.pl/zestawy_kina_domowego-f132-component_kontra_hdmi-t50980.html

    mniejwiecej do component - hdmi
     
Wczytywanie...

Poleć forum