1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana płyty na Jaspera i rod (0002)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bumm, Czerwiec 15, 2010.

  1. bumm

    bumm Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, xbox wlasnie wrocil mi z naprawy, po gwarancji koles wlozyl mi plyte jaspera. Uruchamiam i rod. Naciskam synchronizacje+enject, powtarzam ta czynnosc 4 razy i z tego co odczytalismy z kumplem to kod bledu 0002, (4442 sie wyswietlaja) ... Wiecie ci moze byc nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  4. bumm

    bumm Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podłączyli 203V oraz 175V od mojego FALCONA i to samo
     
  5. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    0002 to inaczej E02
    czyli błąd interfejsu sieci lub
    źle założony xclamp zgłoś sie do kolesia
    i wyjaśnij z nim sprawę ,a skąd wiesz że masz na 100% jaspera ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. bumm

    bumm Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jasper bo kumpel go rozkręcił. Możliwe, że coś zpaprał przy otwieraniu?
    cóż to ten xclamp?:)
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. java007

    java007 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli co nastepna zmiana płyty głównej?
     
  11. java007

    java007 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i jeszcze jest tak ze jak właczam sama konsole kabel od monitora jest odpiety to noramalnie dziala a jak podlacze to wywala 0002
     
  12. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To niemalże na 100% zasilacz :p
    ***
    Sobie kurcze przypadkiem dziękuję nacisnąłem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum