1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana przedniego panelu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bombel22, Maj 1, 2010.

  1. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Chciałbym kupić i wymienić przedni panel w konsoli.Czy ktoś może już to robił? i czy jest to skomplikowane? Nie chciałbym niczego uszkodzić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    wkladasz 2 palce .lub jeden,w miejsce gdzie masz wejscia usb i ciagniesz.
    Nic skomplikowanego,nic nie uszkodzisz robiac tak.
     
  4. oliee0

    oliee0 Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja wymieniałem przedni panel. Jest to dość proste, czasem wymaga to trochę siły, ale nie bój się, że coś uszkodzisz.
     
  5. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok,dzieki za pomoc chłopaki! I jeszcze jedno pytanko jak moge tutaj umieścic swój screen z xboxlive? Chodzi mi o avatar i osiagniecia .
     
  6. IloveTattoo

    IloveTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory muszę to powiedzieć roz*****eś mnei na łopatki ^^
     
  7. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    a ja mam pytanie na temat panelu, czy jak go ściągnę to tracę gwarancję? czy jest tam gdzieś plomba gwarancyjna??
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Plomba jest pod panelem więc otwierając panel nie uszkodzisz plomby ;)...
     
  9. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  10. oliee0

    oliee0 Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Gwarancji na 100% nie stracimy, bo sam MS sprzedaje panele...
     
Wczytywanie...

Poleć forum