1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana slima na elite i pytanie odnosnie dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez materac48, Styczeń 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    witam

    oplaca sie wymienic slima 250gb z 27 sierpnia 2011na elitke 120gb z konca sierpnia 2009 z lt 2.0, 6 oryginalami i 15 kopiami zapasowymi (najnowsze gierki) ?

    do tego pytanko odnosnie dysku, jesli wsadze z slima 250gb w kieszen od elitki i podepne bedzie smigac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak ci się nie chce na przeróbke 1-3mięsiecy poczekać to tak,i jak elite to z płyta jaspera bo tak się nie opłaca.dysk będzie działać
     
  4. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    wlasnie wbilem 3min temu na stronke c4vy i zostalem mile zaskoczony tym ze cos ruszylo pod moj naped. chyba zrezygnuje z tej wymiany,

    jego xbox to oczywiscie jasper.

    a czy dysk ze z elitki bedzie smigac w elitce ? bo gosciu mi pisal ze nie a zalezalo mi na zostawienu sobie dysku.

    logicznie patrzac na to powinno to dzialac w 2 strony ale wole zapytac.

    jeszcze pytanko, nie chcialbym stracic gwarancji, wiem ze w fatach mozna bylo kupic drugi naped ktory bedzie przerobiony lub tez cofnac flasha czego nie da sie w slimie z powodu drilla.

    moge sobi ekupic drugi naped do przerobki i w razie awari konsoli tylko wlozyc stary nie tykany i przykleic plomby?
     
  5. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    hahaha no oczywiście :D w sumie ja miałem dysk 250gb ze slima odpowiednio podłączony do phat'a więc myślę że raczej się da (jestem pewien tylko na 75% bo były problemy po pewnym czasie) najlepiej niech ktoś inny się wypowie.
    co do flasha, nie opyla się kupować drugiego, wystarczy cofnąć przeróbkę i na 99% nie wykryją (1% to kwestia źle nałożonej plomby)
     
  6. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Heh z elotki do elitki, zamotalem sie ale wiesz ocb ;d

    Dzieki za porady. Myslalem ze jeszcze nic nie ruszy z tym napedem ale widze ze juz niedlugo :)
     
  7. yozioM

    yozioM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1post
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum