1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana Xbox 360 na X360 Slim, wycena

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartex606, Maj 23, 2011.

  1. bartex606

    bartex606 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam
    Rok temu kupiłem Xboxa 360 Elite, jednak chciałbym go teraz wymienić na wersję SLIM
    Czy uważacie że warto ?
    Na ile wycenilibyście mojego Xboxa: Elite, 120gb dysk, pełne okablowanie + HDMI, słuchawki, 2 pady (oryginalne, bezprzewodowe, jeden z akumulatorem) + FIFA 10 PL, FEAR, Dead Space.
    Mimo że gram już rok, niezbyt się na tym znam.
    Z góry dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  4. Kukles

    Kukles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie niczym się nie różni. Chyba że masz jakąś starą wersje która zaczyna szwankować.
    Ja wymieniłem swojego ELITE na SLIMa żeby mieć kinecta który teraz się kurzy.
     
  5. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    bartex606 jak chcesz kupić slim tylko z powodu kinect, to przecież do elite tez możesz podłączyć, osobiście tak mam zrobione.
     
  6. koxy

    koxy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak Panowie wyżej nie warto wymieniać Elitki na Slima, jeśli wszystko cacy Ci śmiga, Slim ma co prawda większy dysk, ale nawet na dzień dzisiejszy 120 gb w Elicie styka spokojnie. Wbudowany moduł wifi to żaden atut, bo gra po necie przez wifi to porażka, zresztą, wifi i kinecta pod Elite też podepniesz.
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wiekszych bzdur nie slyszalem
     
  8. koxy

    koxy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak? to weź sobie sprawdź pingi po kablu i po Wifi, a najlepiej odpal jakiego FPS pod multi wtedy pogadamy.
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak masz router zrobiony z zarowki i 3 drucikow to sie nie dziw.
     
Wczytywanie...

Poleć forum