1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana xboxa 360 premium na slima.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Październik 27, 2012.

  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Siemka, zacząłem grać na xbox live, ale przez to ze mam kabel moge grac tylko u sibie w pokoju w którym jest za mały telewizor.
    I gry są nagrane na lt 3.0 to jeśli sprzedam obecnego xboxa premium z lt 3.0 i kupie slima z lt 3.0 to te nagrane gry będą chodziły, czy nie?
    Bardzo mi zależy na module wi-fi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    ajć już mam 25 postów, za chwile usune temat.

    @ nie wiem jak, więc prosze o przeniesienie tematu ;)
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Beda chodzily. Do aktualnej konfiguracji najlepsza opcja to zakup routerka z funkcja klienta ap
     
  5. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  6. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Dobra.. Nie mam dużo czasu.. Odpowiedzi nie ma godzine..
    Więc kupie po prostu adapter microsoftu za 200 zl i tyle..
    Do zamknięcia..
     
Wczytywanie...

Poleć forum