1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana zepsutego napedu ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gruchi, Styczeń 7, 2010.

  1. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wiec tak kilka dni temu padl naped w konsoli xbox 360
    Napęd to Lite-On DG-16D2S rev 83850C
    Posiadam tez takie oto pliczki pewnie wam cos one mowia:

    ENCKEY.BIN
    KEY.BIN
    L83DUM.BIN
    IDENTIFY.BIN
    INQUIRY.BIN

    I teraz chcialbym kupic identyczny model napedu i go wymienic.
    Wiem ze do nowego napedu trzeba wgrac klucz ze starego z tym ze jest kilka plikow i nie wiem ktory jest ktory domyslam sie ze jest to key.bin jesli sie myle prosze zeby ktos mnie poprawil. Druga sprawa to granie na live czy nie dostane bana za taka wymiane ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piro24

    piro24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli kupisz identyczny napęd to podmień elektronikę jeżeli jest jeszcze sprawna.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale to trzeba przelutowac 6 kabelkow ;) L83DUM.BIN to plik dummy. ale jesli chcesz wlozyc takiego samego liteona to wystarczy sflashowac go tym samym fw co wgrywales do swojego napedu ;) Ale jesli nie kupisz liteona v2 to pamietaj, ze nie mozna wlozyc innego modelu liteona niz miales, czyli np v1 za v2. Tylko takiego samego liteona lub inny naped (samsung, benq, hitachi).
     
  5. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jeżeli ja mam BenQ to mogę na najnowszego LiteOn włożyc?
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tak mozesz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum