1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymieniłem napęd czy mogę wgrać najnowszy dashboard??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawlak56725, Luty 6, 2012.

  1. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tamtym roku zepsół mi się napęd w xboxsie, wymieniłem go na taki sam jaki miałem czyli liteon tylko że z LT 1.0. Teraz chciałbym wgrać LT 3.0 tylko musze zainstalować najnowszy dashboard. Czy podczas instalacji nie wyskoczy jakiś błąd lub trzy czerwone diody?? :disturbed:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. n1000

    n1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja chce wysłać sam napęd do gościa żeby mi zflashował na LT 3.0. Muszę tylko wgrac najnowszy dashboard na konsoli i niewiem czy wszystko dobrze sie zainstaluje na zmienionym napędzie ??
     
  5. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jak ten naped odpala gry w konsoli to wyslij sam naped.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  7. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ALe czy dobrze wgra sie nowy dashboard??
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dobrze najlepiej z pendiva
     
  9. adam1234131

    adam1234131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie powinny ci wyskoczyć 3 czerwone diody ale proponowałbym tobie żeby wgrał tobie tego dashborda ktoś kto się zna na tym bo z neta nie warto pobierać
     
  10. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko najpierw wgraj nowego Dasha, a pozniej wysylaj naped do przerobki.
     
  11. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki bardzo:chuncky:
     
Wczytywanie...

Poleć forum