1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypakowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Skaii, Listopad 28, 2009.

  1. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ściągnąłem NHL 2k10, wszystkie party mają 7,29 GB, ale gra będzie się wypakowywała ponad 2 dni... Macie na to jakiś sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    co? 2 dni? Jakiegho masz kompa? Ja mam 2,66Ghz i 256MB RAM i mi taka gra się wypakowuje z 10-15 min.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    napewno wszystkie party maja 7,29 gb

    daj no screena
     
  5. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O ja ...!?!?! stary od ilu dni masz komputer ?? Klikasz na part 1 i klikasz rozpakuj i w tym cala filozofia
     
  7. Mamkers

    Mamkers Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ile bys chcial zeby gra Ci zajmowala 300mb?
    klikasz na 1 zeby wypakowal, haslo wpisujesz raz i czekasz.
    Obraz gry bedzie mial to wtedy 7,29gb
     
  8. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Słuchajcie, za każdym razem winrar każe mi wpisywać hasło ;] Ale już sobie chyba z tym poradziłem. Po prostu jak chce zastępować pliki daje "Żaden" i obraz i tak działa (chyba, właśnie sprawdzam abgx360 czy działa. W każdym razie dzięki za próbę pomocy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum