1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie Dirt 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez szczygiell87, Maj 22, 2011.

  1. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Niestety mam problem z wypaleniem kopii zapasowej dla mojego Dirta 3 (od Marvela). Otóż gra się wypaliła (wcześniej sprawdziłem ja abgx'em), w weryfikacji w ImgBurn wszystko było ok. Pomimo to, gdy wkładam płytę do napędu nic się nie dzieje. Dodam, że mam iXtreme Lt+, gry takie jak Dragon Age 2 czy AC:B działają bez najmniejszych problemów. Czy jest sens wypalać następną płytkę czy też trzeba coś dogrywać do obrazu? Dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak w abgxsie jest ok to znaczy ze sie zle wypalila
     
  4. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiem więcej... z wypalonej gry zrobiłem obraz i sprawdziłem.... wszystko ok:( wypalę jeszcze raz.
     
  5. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma jeszcze w bazie ssv2.trzeba czekać.Skoro nie gra , żle wypaliłeś.Gra nie posiada ap.2.5
     
  7. karol12222

    karol12222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisz (warm-maz)
  8. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wypaliłem grę jeszcze raz tylko, że na Verbatim'ie, a nie Emtec'u. Pomogło:)
     
  9. karol12222

    karol12222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisz (warm-maz)
    sprawdzales czy dziala? bo ktoras kopia byla bez ssv2 . jesli dziala to w takim razie ktos musial dograc
     
  10. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak Masz LT+ to przecież nie musisz nawet patchować...
     
  11. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    ssv1 czy ssv2 nie robi różnicy czy gra będzie działać, ssv2 - potrzebne dla wiekszego bezpieczenstwa online
     
  12. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czemu jak opalam Dirta 3 to prosi mi o aktualizację i nie da się jej zrobić?? przecież ta gra chyba nie ma AP 2.5
    mam dash'a 2.0 12625.0 i kiedy aktualizuję konsole to wyskakuje mi błąd: "nie można zainstalować aktualizacji płyty nie da się odczytać"
    warto dodać, że gram offline a i tak mi wykrywa aktualizację ;/

    proszę o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum