1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie gier demo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janu, Październik 10, 2010.

  1. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem z wypaleniem plytki z grami demo .. mam ten caly foldet contect itd. i w folderze 000000000000 mam z 8 dem ;) mam to teraz nagrac jako dysk z danymi? bo w moim nero nie ma czegos takiego jak wypalanie .iso czy .udf
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Nagrywasz to jako dysk z danymi [ folder content ]. :)
     
  4. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok juz 13% sie nagralo :D

    P.S> Mogę nagrac coś takiego? HaloReachBeta.rar (jtag only) pójdzie to na jasperze? pobralem to z dixet(czy jakoś tak) jako demo halo reach .
     
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Istnieje w ogole demo Halo Reach? To nie jest czasem jakas instalka? do bety...
     
  6. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o żal.... Wypalam ten obraz ze sprawdzeniem do oryginału i tak patrze na to nero i każdy sektor plyty jest inny niż w oryginale . pójdą mi te dema? Ta nagrywarka ma dop. 2 lata czemu nie może normalnie plyty nagrac\? Na końcu instalacji pisało że od chyba 139000 do 140000 sa jakeis zle sektory ale rozmiar tego wszysktie na plycie jak i na dysku zgadza się co do bajta :D
     
  7. marcin264

    marcin264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zawsze możesz nagrać na pena!
     
Wczytywanie...

Poleć forum