1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie gier na laptopie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soon44, Listopad 7, 2010.

  1. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jakie macie "sposoby" wypalania gier na X'a na laptopie, we wcześniejszych postach nie dostałem dokładniej odpowiedzi. Mam bufor na poziomie 30% i przez to gra nie chce mi działać na konsoli, czy to wina tanich płytek które kupiłem na próbę ? zła nagrywarka odpada mam najnowsze sterowniki a sam sprzet ma 8 miesięcy a inne płytki dvd itp wypala bezbłędnie. Proszę o pomoc bo zpachowałem sobie konsole a nie moge grac bo nie mam jak wypalić gier :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jakie płyty ?? jaka nagrywarka ?? Wróżka jestem czy jak, najlepiej kup oryginalne gry i będzie po sprawie .
     
  4. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Omega, napęd w laptopie Slimtype DVD A DS8A3S, a z tymi oryginalnymi to sie nie popisałeś :]
     
  5. marek-osowski1

    marek-osowski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłeś płyty DL (double layer) ? przepraszam za pytanie ale spotkałem się z kilkoma ludźmi którzy kupili normalne 4,7 i się dziwią że nie nagrywa ;/ sprawdź w dokumentacji laptopa czy masz możliwość nagrywania płyt WW. DL jeżeli nie to nie ma sposobu na obejście i musisz kupić inną nagrywarkę

    pozdrawiam Marek
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  7. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jaki masz eXtreme? Poczytaj o zmianie 'Wave'', może masz nie odpowiedni dla twojej wersji eXtreme...
    Co wyskakuje po włożeniu płyty do napędu?
     
  8. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT ixtreme, kupiłem DL tylko jakieś Omegi za 2,5 na allegro :/ po włożeniu płyty wyskakuje mi tylko opcja "wysuń napęd" albo że płyta jest zarysowana lub brudna i że przetrzyj ścierką itp... 1 płyte jaką wypaliłem to był PES 11 i śmiga normalnie więc nie wiem o co chodzi.
     
  9. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za pomoc Kondziu, mam nadzieje że lepsze płyty sie sprawdzą,
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Ja pale ostatnio Omegi na Vaio Z21 i chodza bezproblemu oczywiscie clonecd :)
     
  12. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja pale na Omegach przy prędkości 4x. PIE zawsze poniżej 40 i PIF poniżej 20. Konsola czyta płyty jak oryginały.

    Poprostu nagrywarka kaszana. Kupuj Verbatimy, powinno być wporządku. Większość nagrywarek bardziej je "lubi".
     
  13. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
  14. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem Verbatimy i nic z tego, dla ciekawości zostały mi 2 omegi wypaliłem jedną i gra poszła na Xboxie (Harry Potter i Insygnia smierci) teraz odrazu po otrzymaniu verbatimow wypalam grę jedną z nowszych aby uniknąć podejżen ze złym vavem i dalej to samo napęd nawet nie rozrusza płyty wczesniej było napisane że płyta jest brudna teraz nic :( wypalam IMG Burn, wszystkie instrukcje jak przetwarzać obraz biore z tad Jak nagrywać gry na Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl - video nie mam już siły a nie po to robiłem flasha zeby teraz nie miec na czym grac :/
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  16. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj nagrać Clonem CD, bo IMGBurn to straszne gówno dla ludzi, którzy lubią sobie utrudniać życie. U mnie ten drugi spalił dwa Verbatimy po czym przesiadłem się na Clone CD i nagrałem nim bez problemu kilkanaście płyt. A potem przerzuciłem się na oryginały. :D
     
  17. soon44

    soon44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem w tym że w clone cd skończył mi sie okres próbny a starsze wersje nie działają mi na win 7 :/ wyskakuje mi chyba wszystkim znany błąd "unable to load the clonecd device driver" wg sposobów internetowych nie pomaga reset przed pierwszym odpaleniem, a crack i tak nic nie daje...., nie chce też próbować kolejnych sposobów bo narazie na 10 płyt omeg wypaliło mi 2 reszta nie smiga, verbatim też 1 spalony więc nie mam pojęcia co jest, może to też zależy od LT typek który mi to robił twierdzi że mam LT + 1.1 i nie trzeba zmieniać wave żeby śmigało, prosze o pomoc !! :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum