1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie gier

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez endless200, Październik 1, 2010.

  1. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, w swojej konsoli posiadam ixtreme LT 1.1. Probowalem nagrac Mafie II i Dante's Inferno. Obrazy byly OK. Stworzylem plik dvd i wypalilem gry. w przypadku Mafii po wcisnieciu ''nowa gra'' Gra zawiesza sie i nie chce pojsc dalej. Z dante''s inferno jest podonie. Prosze o pomoc co moze byc przyczyna. Jezeli niebył by to problem prosze o instruktarz jak wypalac gry na mojego ixtreme. Z gory dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Po 1 jakich płyt używasz ? Po 2 jaką prędkością nagrywasz i po 3 czy podczas nagrywania masz uruchomione inne aplikacje w tle (gg, ff itd)
     
  4. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Płyty Verbatim, 2.4 predk.GG i inne wylaczone. Jakby to nie był dla Ciebie problem moglbys mi podac instrukcje jak moge wypalic i i jakich programow uzyc?
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    jaki masz napęd w konsoli, może powoli pada ?

    próbowałeś te gry instalować na dysk twardy x360 ?
     
  7. Niko363

    Niko363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, że się wtrące ale jak mam nagrać grę na X'a, która ma rozmiar 13gb ???
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na 2 plytach to chyba ocziwiste
     
  9. areczkie

    areczkie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ! mam pytanie. mam obraz ale bez pliku dvd ? jak mam nagrac ? bedzie dzialac? wypakowalem obraz z kilkunastu partow ale zamiast 2 plikow jak zawsze jest tylko jeden, kiedy go wypakowywuje pojawiaja sie 3 foldery costam TS... tak jak przy wypakowywaniu DVD. co mam zrobic ?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. ravelsc

    ravelsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mauchenheim, Germany
    Witam
    Mam taki problemik mam 2 konsole w 1 jest liteon z iXtreme 1.61 a w 2 Benq z iXtreme 1.61, na konsoli z liteonem wszystkie gierki chodzą oki a na konsoli z benq tylko starsze gierki w wave2, wszystkie które są pachowane do wave3 z wyższych wavow nie idą jak mam temu problemowi zaradzić ?
     
  12. eljot22

    eljot22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatam! mam pewnie problem jak nagrywa sie gry na napęd hitachi? bo juz z 10 płyt zmarnowalem :/ proszę o pomoc
     
  13. Dynia470

    Dynia470 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy hitachi czy Liteon - nagrywa się tak samo :p. Zapewne robisz coś nie tak i dlatego ''marnujesz'' płyty :p.
    CLICK
    Tu masz wszystko opisane krok po kroku.
     
  14. eljot22

    eljot22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy musze robic lustro płyty w ABGX 360? bo ja już kompletnie nic nie wiem:/ dzieki za pomoc.
     
  15. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    sorry że tak sie podpinam pod temat ale czy do nagrywania gier potrzebne są koniecznie płyty verbatima czy mogą też być inne oby tylko były dl??
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Możesz ale i tak każdy poleci Ci Verbatimy fakt są drogie ale najlepsze i niezawodne ja to potwierdzam latami na nich wszystko nagrywam
     
  17. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Verbatimki najlepsze ale rowniez polecam Platiniumy na jakies 40 wypalanych tylko 2 do kosza poszly :) oczywiscie wszystkie musza miec DL +
     
  18. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Nagrywałem na Platinum ale teraz przeniosłem się na Verbatimy. Na innych płytkach nawet nie nagrywaj bo szkoda czasu i kasy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum