1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie gier ;]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nowis, Grudzień 13, 2010.

  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Elo mam problem z wypalaniem gier. Wczesniej robilem to IMGBURNEM nie wiem jaka wersja ale taka stara ikonka byla ostatnio wzeilo mnie zeby zaktualizowac program no i niestety wypalalem 3x Hot Pursuita i nie dziala, wypalilem na EMTEC plyta wgl sie nie odpalala wypalilem na Verbatim dziala ale tylko to pokazania marek aut. W abgx zadnych bledow co robic zeby to dzialalo bo mnie juz k*rwica bierze!! z gory dzieki za ODP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Zainstaluj sobie CloneCD. Ja używam i jestem zadowolony.
    Co do NFS'a to może problem nie leży po stronie programu do nagrywania tylko po prostu nie masz ixtreme lt+ w napędzie lub nie dograłeś patchy ap2,5?
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    najlepiej odninstalowac img i zainstalowac jeszcze raz
    a ogolnie najlepiej jak kolega napisal wyzej clonecd
    a i wazne ze do odpalenia nfs hp potrzebujesz lt+ lub naped samunga, hitachi
     
  5. harvester24

    harvester24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli gra się uruchamia i wchodzi do menu to tutaj przeróbka nie ma nic do rzeczy. Może nagrywarka kończy swój żywot?
     
  6. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    fannadil nie wprowadzaj chlopaka w blad nie trzeba miec lt+ ani napedu samsunga hitachi
    wystarczy odpowiednie updaty dasha wgrac sam w gralem i smiga mi brotherhood i reszta gier ap 2.5
    a dokładniej najpierw up z kinect adventu pozniej z animals i dash 2.0.12416,0
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a to prawda, i faktycznie jak juz mu wchodzi to niema nic do rzeczy :)
    niemniej sprobowal bym z clonecd
     
Wczytywanie...

Poleć forum