1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wypalanie gta v lt 2.0 najnowsyz dash live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilk, Styczeń 20, 2014.

  1. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy mając obecnego najnowszego dasha zaktualizowanego z live pod lt 2.0,będę mógł bez problemu zainstalować gta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Jak będzie nagrane pod Lt 2.0 to czemu nie?
     
  4. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo gdzies wyczytalem ze aktualizujac dasha do najnowszego z live na xbox ,bedzie problem z zainstalowaniem tyczy sie to lt 2.0
     
  5. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    To mogłeś sobie zrobić aktualizacje do dasha który jest konieczny do uruchomienia Gta! Jest tu gdzieś w dziale napewno screen z abgx'a to mogłeś sobie odczytać! A teraz jak nie spróbujesz to się nie dowiesz!
     
  6. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale wcześniej o tym nie wiedziałem ! No to sproboje najwyzej plyta pojdzie sie walic
     
  7. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Tylko pamiętaj żeby obraz był pod 2.0!
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1 osoba to lubi.
  9. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, teraz musi do każdej gry wrzucać osobno, jeżeli zaktualizował i złapał cichą aktualizację.
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Teraz to najlepiej wgraj LT 3.0 i będziesz mógł grac bez żadnej zabawy z TU.
     
  12. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze pytanko jak sprawdzić media ID zeby dobrac odpowiedni patch? bo tamten link nie działa do tego tematu
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    ABGX albo montujesz obraz w ISO2GoD on tez pokazuje MEDIA ID.
     
    1 osoba to lubi.
  14. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to dlaczego w inne gry gram bez problemu po tej aktualizacji ?

    A jeśli mam wersje gry lt 2.0 to musze zmieniac topologie ?
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bo pewnie gry są w XGD2, aby uruchomić grę XGD3 musisz wgrać do niej Title Update.
    Jeżeli jesteś pewny, że jest przygotowana pod LT 2.0 to nie.
     
    1 osoba to lubi.
  16. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki dzięki za odpowiedz :)

    A gdzie w Horizon mam wgrać ten plik title update ?

    Czy w programie ImgBurn musi być tak jak jest tutaj http://xboxforum.pl/images/imported/2012/01/283.jpg nie wpisujac recznie w okienku Layer Break User specyfited ?


    //Mistrzu, edytuj posty zamiast walić na oklep jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
Wczytywanie...

Poleć forum