1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie na platinumach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcinkult, Lipiec 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Siemanoo. Wypalę gry na takim zestawie ? Chodzi mi o gry XGD2 , oto zestaw:

    Nagrywarka TSST - SH-S162
    Płyty : PLATINUM DVD+R DL 8,5GB 10szt +MarkeR+WYS.GRATIS K (3296036989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Grę pewnie zainstaluje na dysku..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Pewnie, że wypalisz. ; )
    XGD2 to pestka.
     
  4. LaBt3c

    LaBt3c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XGD3 pójdzie tylko na verbatimach? Kupujecie te płyty w sieci, gdzie najtaniej.
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    XGD3 da się nagrać na innych płytach ale zdarza się, że gry się nie instalują na dysk.Drivera SF na omegach udało mi się nagrać dopiero za 3 razem.. Na verbatimach masz gwarancję, że wszystko będzie cacy. Przy grach XGD2 nie ma to większego znaczenia. Ja nagrywam na omegach i wszystkie działają.
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    da sie gry xgd3 nagrywac na roznych plytach ale nagrywarka liteon ihas, sam nagrywam na platinum bez wiekszych problemow, zwykla raczej tylko na verbatimach
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska

    Alert Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum