1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie płyty, GTA IV NoJtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krakoo, Luty 4, 2011.

  1. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ma problem bo wypalam folder CONTENT\0000000000000000\545407F2\00007000 itd.

    wypalałem imgburn wszystko zakonczyło się sukcesem ale gdy wkladam plytke do napedu xboxa to wczytuje przez chwile i i pokazuje "Otwórz napęd"

    wypalałem 2 płytke w nero i wyskoczył jakiś błąd niepamiętam jaki ale to już po weryfikacji. Gdy wkładam tę płytę do xboxa to jest to samo co z 1.

    Obie nagrywałem z prędkościa 2.4

    Nagrywarka to LG H42L, płyty Omegi DVD+R DL 8.5GB

    Co robie źle ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Według mnie to DEMO i ARCADE tak się nagrywa na PENDRIVA.
     
  4. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale to jest pełna gra
     
  5. twix2508

    twix2508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może spróbuj zamiast CONTENT to Content tylko pierwsza duża litera : o
     
  6. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może niech ktoś jeszcze się wypowie, ale jak to będzie taka głupawa przyczyna to będę się śmiał :D
     
  7. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    (TU BYŁ TEKST, TU BYŁ TEKST, TU BYŁ TEKST, TU BYŁ TEKST, TU BYŁ TEKST...)

    Sorry, już się nie wypowiadam bo dzisiaj nie myślę :D
     
  8. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale zrozum że nie jest to plik ISO, taki na przerobionego Xboxa tylko jest to gra NoJtag. Nie ma tam pliku .iso ani .dvd
     
  9. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skoro to jest NoJtag, to musisz wrzucić to na pendrive sformatowanego z poziomu konsoli lub na jej dysk(poszukaj na forum a znajdziesz odpowiednie programy).
    Dodatkowo potrzebujesz profil z licencją na tą grę, i o ile dobrze pamiętam to trzeba wszystko robić z podpiętym live(też na forum jest to opisane, poszukaj).

    Wniosek jest taki, że nie użyłeś szukajki.

    Jak już nagrałeś na płytę.. wejdź w bibliotekę gier, może tam będzie(nie jestem pewnie, ale chyba tylko dema, arcade i aktualizacje da się odpalić z płyty). Wszystko co nagrasz w folderach, odczytywane jest tak jak pliki z dysku. Tak jak demko pobierzesz z XBL i je odpalasz, tak odpalasz to co nagrasz na płytę.
     
  10. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Provil jest wrzucony już na konsole i połączny z livem. Jedyny problem jest z płytą z którą prawdopodobnie coś źle robię

    Tam też nie ma ;/

    @edit

    Jakieś pomysły ???
     
  11. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jakieś sugestie ??
     
  12. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Może na pena albo na hdd konsoli to wrzuć zamiast na płytę. Tak jak napisał Ci kolega Bis.
     
  13. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam pena 8gb ;/ Mam tylko 4gb .

    Da się może jakoś połowę gry wrzucić na pena, potem z pena na konsole ??
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Gry nie wypala się na płycie. Tylko nagrywa w specjalny sposób na pendrive.

    Oto skrócona instrukcja która nie iem czy będzie działac na najnowszym daschu z powodów większości znanych powodów:

    Opis jest własnością rlaciak...


    Hm... Ciekawe rozwiązanie, ale nie. Pobierz grę od jakiegoś dobrego wydawcy i wypal na DVD, chociaz pewnie ta posiada jakies dodatki w sobie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum