1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie xbox360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konvrad, Marzec 25, 2015.

  1. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Jest moze ktoś kto podałby numer gg i odpowiedział na kilka moich pytań, które dotyczą wypalania gier, ponieważ mam kilka błędów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    pisz na forum, pomożesz innym :)
     
  4. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to jest taki błąd, ze przed chwila normalnie nagralem gre xgd2 i normalnie chodzi(mam lt 2.0) i wypalam na verbatim 8.5 gb . Teraz według poradnika zamieniłem obraz gry xgd3 na xgd2 i gdy chcialem juz zacząć nagrywać to mi sie wyswietlil problem, ze mam za mało miejsca na dysku i wyswietlily sie dwie opcje. Przeczytalem na jakimś forum ze mam wybrac ta druga i wybralem , ale gra nie działa. i teraz pytanie jak wypalac gre xgd3 na lt 2.0 i jak rozwiazac ten problem z miejscem. I co mam wpisac w pliku .dvd, bo juz sie pogubilem.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pliku DVD nie ruszaj. Hry nie przerobisz xgd3 na xgd2. Chyna chodziło ci o wgranie topology patch dla lt 2.0
     
  6. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, chodzi mi o wgranie topology patch dla lt 2.0. Gdy to wgram to i tak jest problem z nagraniem tej gry na plyte bo wyskakuje problem, ze plyta ma za mało miejsca:
    There doesn't appear to be enough space on the disc to burn this image.

    Image size: 4 267 015 Sectors (8334 Mb)
    Disc size: 4 173 824 Mb (8152Mb) i nie wiem co zrobic.
    A pliku dvd nie mam w folderze z pobrana grą i nie wiem czy zrobic plik pod xgd3 czy xgd2.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najlepiej zacząć od przeczytania tutoriali na forum.
    1.abgx level 3
    Nie masz ihasa to nie nagrasz pelnego obrazu (co za tym idzie nie zainstalujesz na hdd)
    Tutorial na forum jest do nagrywania przeczytaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum