1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kempos, Grudzień 27, 2009.

  1. Kempos

    Kempos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda ze tak szybko zmakneli moj nowy temat chcialem jeszcze zapytac czy jak nie ustawilem booktype tylko layerbrake w img burn a plytka zakonczyla pomyslne wypalanie to bedzie dzialac? booktype nie ustawilem poniewaz niema tam do wyboru mojego napedu matshita ztego co czytalem to panasonic ale i tak go niema w booktype :(|?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedynie przy wypalaniu activated.iso jest wymagane ustawienie reczne booktype, layerbreak itd.

    Przy nagrywaniu normalnej gry wszystkie te dane znajduja sie w pliku .dvd.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Mam starą nagrywarkę liteon i przed nagraniem ustawiłem tylko w opcjach Layerbreak - 1913760 i nagrałem . Działa bez problemu . Zresztą jak już wypaliłeś płytę to sprawdż z jakąś grą co ma wave4 i po sprawie , będziesz wiedział czy dobrze nagrałeś czy nie .
     
  5. MadMax2000

    MadMax2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Internet
    Ja utworzyłem tylko plik *.dvd w ktorym są takie dane jak do gry i wszystko było cacy.
     
  6. Kempos

    Kempos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie wszystko nagralem elegancko a sprawdzic nie sprawdze narazie bo jutro dopiero xa bede mial :p a jesli chodzi o active iso to wlasnie tylko przy nim mi bledy wyskakiwaly jak nagrywalem :p to chyba Harakiri ma racje pozdrawiam dziekuje zamknac
     
Wczytywanie...

Poleć forum