1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wypalanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paulos2009, Marzec 10, 2010.

  1. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Witam, Jak przegrać grę jeżeli mam już wypaloną ,a chce ja nagrać jeszcze raz ale nie mam jej na dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
  4. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
  5. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ImgBurnem zrzucasz na dysk obraz w postaci iso i pozniej normalnie nagrywasz ;)
     
  6. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    a zjaką tą prędkością z grac na dysk ?
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    na dysk chyba obejetne z jaka predkoscia,natomiast jak juz bedziesz wypalać grę,to
    polecam prędkość 2,4x
     
  8. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    mam błędy w abgx360 o to link [​IMG]
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    spróbuj jeszcze raz przepuścić przez abgx tę grę
     
  10. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    to samo... :/ a wcześniejsza kopia działa i nie było żadnych błędów
     
  11. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    hmmm.. a jak bym to przegrał w nero to by działało ??
     
  12. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
  13. bogo666

    bogo666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprobuj dvdclone kiedys dobrze dzialal ale sporo czasu juz go nie testowalem
     
Wczytywanie...

Poleć forum