1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wypalenie XGD3 (LT3.0) za pomocą CloneCD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kriestoobriadnikow, Maj 17, 2012.

  1. kriestoobriadnikow

    kriestoobriadnikow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Czy to prawda, że od wersji CloneCD 5.3.1.4 da się nagrywać płyty z XGD3 bez potrzeby zakupu nagrywarki iHAS?

    Pytam bo na pewnym forum znalazłem takie info.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    W ImgBurnie też wypalisz grę XGD3, bez nagrywarki Ihas. Poprostu obraz będzie ucięty.
    Ponadto CloneCD nie obsługuje LT MAX które, jest do napędów Ihas.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    da rade nagrać bez ihasa tak jak kolega wyżej napisał utnie ci troszku iso i tyle :D
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrasz bez problemu poprzez zaznaczenie "Zapisuj aż do osiągnięcia końca tego medium" .
    Grę będziesz mógł zainstalować na dysku, po wykonaniu trick'u z muzyką.
     
  6. 97filipek

    97filipek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,ja mam pytanie,jak nagrac gre x360 na plyte ktora gra wazy 8.534gb a plyta ma 8.5gb?Proszę o odp.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. 97filipek

    97filipek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy??mozesz jakos wyjasnic bo ja jestem nowy i nie ogarniam a do wazne dla mnie:)
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najpierw przeczytaj temat, do którego mam link w mojej sygnaturce. Dopiero później nagrywaj.
     
  10. 97filipek

    97filipek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie jest ta twoja sygnaturka??mozesz mi ten link tu podac??
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inaczej podpis. Wejdź w obrazek z Battlefield'a 3.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Kliknij w ten obrazek...

    Musisz nagrać IMGBURNEM lub CLONECD poprzez opcje TrunCate, grę będziesz mógł zainstalować po zastosowaniu tricku z mp3.
    Żeby tą grę odpalić musisz mieć LT+2.0 lub 3.0, trzeba wgrać odpowiednią topologie do 2.0 lub 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum